Informatii generale

Brandul OPV (Optiuni Pentru Viitor) a fost creat sub forma unui concept ce are ca scop dezvoltarea si formarea unui nou model de afaceri. Bazandu-se pe principiul castig-castig, obiectivul final este de a rasplati in mod corect eforturile fiecarui partener. Detinatorul Brandului OPV este firma Consens International, care are la baza o echipa cu o experienta de peste 20 de ani in afaceri, atat in Romania, cat si pe plan international.

Centrul Comercial OPV online ofera produse de o inalta calitate printr-o serie de magazine specializate. Astfel, de avantajele Brandului OPV pot beneficia si angajatii companiilor cliente care vor putea profita de reduceri in magazinele noastre.

Educational: OPV vine cu o ofertă educatională completa. Cum dezvoltarea personala este o premisa obligatorie pentru succes, ne dorim astfel sa facem accesibila unui public cat mai larg experienta liderilor din diferite domenii. Scopul demersului educational al OPV este promovarea nivelului de dezvoltare personala, care sa asigure echilibrul intre planurile importante din viata fiecarui individ.